Horeca & stroom, horeca & gas: het Horeca Collectief

Het Horeca Collectief is een onafhankelijk inkoopcollectief dat lage energietarieven realiseert voor bedrijven in de horeca. Als ondernemers kennen we zelf het belang van kostenreductie. Maar we zijn ook ingenieurs, met ruime ervaring in de zakelijke energiesector, bij de energieleveranciers en adviesbureaus.

Over onze markt

Onze rol in de energiemarkt beweegt zich tussen die van leverancier en adviseur. Met het verschil dat wij het advies dat we u geven, zelf realiseren en daarbij besparing garanderen.

Kijk, dat is even wennen, voor de markt.

Echte ondernemersenergie

Onze dienstverlening stopt bovendien niet na de ondertekening van het contract. We adviseren in het verlagen van uw energieverbruik, het zetten van stappen op weg naar duurzaamheid en we zorgen dat u grip krijgt op uw energieportefeuille. 

En wij gaan ruim voor de afloop van uw nieuwe leveringsovereenkomst met u in gesprek over uw energiebehoeften. Uw informatie gebruiken wij te zijner tijd voor een nieuw, scherp aanbod inspelend op de ontwikkelingen van de energiemarkt.

We zijn onderdeel van Energy Focus

Het Horeca Collectief is een branchespecifiek onderdeel van Energy Focus, een mkb-collectief dat groots inkoopt voor ondernemers in de mid- en grootzakelijke markt.